Dzień dobry, dzisiaj zostałam przygarnięta do tej cudownej rodzinki. :3 Za co bardzo dziękuję! Będę tłumaczką mang, pomimo tego, że jestem nowicjuszką postaram się nie sprawiać Wam problemów. :c
Może coś napiszę o sobie... jestem wielbicielką wszystkiego co związane z azjatyckimi rejonami. Zaczynając od mang i dram, a kończąc nawet na kpopie. Jednak także kocham zwykłe książki i muzykę z gatunku post hardcore. A teraz co najważniejsze, jestem niezdecydowanym człowiekiem jeśli chodzi o wybór czegoś (Narushisu na pewno to już zauważyła ), dlatego lepiej mi czasem też narzucić coś. Hmm... jeszcze dodam, że najbardziej kocham Vampire Knight, Kaichou wa maid-sama i Sword Art Online.
Troszkę ubogo napisałam, ale nie chcę przynudzać
I oczywiście postaram się dać z siebie wszystko!
Saosin
Witaj, saosin
miło mi Cię poznać. Sama jestem tu od niedawna, bo od jakiegoś miesiąca, a czuję się, jakby minęło duuuużo więcej czasu i muszę Ci powiedzieć, że naprawdę bardzo dobrze trafiłaś, bo to najlepsza rodzinka pod słońcem
Romanse, wszystkie jakie są.
Mangi: z tej grupy to praktycznie wszystkie (właśnie to jest jeden z powodów dlaczego chciałam dołączyć
) a poza tym to Black Bird, Usotsuki Lily, Seven days, Vampire Knight.
Anime: Sword Art Online, Sukitte ii na yo, Kaichou wa maid-sama
Dramy: Just you, Secret garden, Full house take 2, Cunning single lady, Doctor stranger, Doctor stranger, Hotel King.
I pewnie długo mogłabym jeszcze wypisywać
Koreańska jest tragiczna właśnie! Ale widziałam tylko pierwszą część, nie wiem jak druga, bo się bardzo zraziłam.
JongSuka uwielbiam właśnie po I hear, cudowny tam jest Doktorek też fajny był, ale drama sama w sobie się mocno zepsuła, gdzieś od połowy była równia pochyła... a szkoda