Użytkownik
No to zacznę ten wstęp krótko i zwięźle witam wszystkich (Wiem wiem oryginalność lvl up). Będę tutaj pracował albo lepiej powiedziawszy umilał sobie chwile. Znalazłem się tutaj na stanowisku typsettera czemu akurat zabawa w wklejanie już czegoś gotowego , ponieważ jestem leniwy ( Wiem że trzeba walczyć z lenistwem ale mi się nie chcę ). Dobra pomijając już ten jakże piękny wstęp przy którym mi się łezka w oczku kręci lecimy do samego MNIE!
Więc mam na Dawid ( oryginalność lvl up x2) a w chwili pisania tego postu mam 17 i 3/4 lat. Mieszkam w małej wsi Stryszów nieopodal miasta Wadowice pewnie nic wam to nie mówi wiec rzucę trochę światła urodził się tam i żył Jan Paweł II . Lecimy teraz o moim charakterze itp. poza byciem osobą która lubi mangę i anime ( Bo chyba każdy tutaj to lubi) jestem też wielkim fanem książek Fantasy,Dark Fantasy oraz postapokaliptyczny a kilka z moich ulubionych tytułów to dobrze wszystkim znane saga o Wiedźminie Andrzeja Sapkowskiego oraz Metro 2033 Dimitry Glukhovskiy mógłbym wymieniać więcej ale trochę by to zajęło. Mówiąc dalej moim ulubionym kolorem jest niebieskie czemu akurat on bo to jest niebieski i z tym się nie dyskutuję. Muzyki której słucham hmmm.... szczerze to nie mam ulubionego gatunku ani kapeli itp.
Krocząc w głębiny mojej osoby ulubione zwierze to pies a zwłaszcza owczarki niemieckie bo są takie słodkie .
W czasie wolnym grywam też w osu w którym jestem słaby oraz raz na jakiś czas csgo.
Więc tym krótki ale jakkolwiek pięknym moim przemówieniem życzyć sobie i wam udanej współpracy.
Witam serdecznie
Aż się wierzyć nie chce kolejny chłopak ;D
Też przepadam za książkami z gatunku Wiedźmin <3 i tak jak pewnie większość fanów od lat czekam na porządną ekranizację.
Życzę skutecznej walki z lenistwem
Kanna zależy na co czekasz xD I czego oczekujesz poprzez zatrudnienie tutaj większej ilości chłopaków
Ja bym był stosunkowo ostrożny Zresztą 1 milczy na forum i czacie, Hei czasami zagląda mamy Pozytywnego jako 3.. 4? Ja? Jako pracownika można mnie liczy Postaram się wykonywać zadanie na ile będę mógł
Samo to, że w tym uczestniczę ogólnie już mnie cieszy xD I to mi wystarczy do szczęścia tutaj